Gå til hovedinnhold »


Wolf Camper - Historien

Wolf Camper blev grundlagt i 1992 som et hobbyfirma. Det var letvægtstelte der satte virksomheden igang. Vi undrede os over de ekstremt høje priser på kvalitetstelte, og begyndte at undersøge mulighederne for at udvikle kvalitetstelte og sælge dem direkte til slutbrugeren uden alle de fordyrende mellemled. Det fik vi straks succes med, og så gik det stærkt. Det lille børneværelse som i starten var lager, blev udskiftet med garagen, som senere blev suppleret med endnu en garage. Herfra flyttede lageret snart videre til lejede lokaler i byens gamle fjernvarmeværk. I 1999 blev det til en professionel virksomhed, og i 2003 blev  Wolf Campers domicil i Tårs bygget. Flere og flere kunder fik øjnene op for det nye lille mærke fra Danmark, og snart opnåede vi en betydelig eksport til Sverige, Norge og Holland. Sideløbende er produktsortimentet konstant blevet udviddet så det i dag er et omfattende friluftskoncept.

Domicil

 Wolf Campers domicil i Tårs

 

Missionen

Wolf Camper udvikler i samarbejde med danske designere og tekniske friluftsprodukter af topkvalitet, så kunderne kan få en god oplevelse af at være ude i naturen. Da der er direkte kontakt mellem Wolf Camper som produktudvikler og slutbrugeren, er kunden en meget vigtig medspiller i produktudviklingen. Kvaliteten skal være i top, og prisen holdes på et fornuftigt niveau uden brug af fordyrende mellemled.

 norge

Test af Wolf Camper produkter i Norge

 

Friluftsprodukterne

Wolf Camper har selv fat i hver en lille detalje i produktet. Vi oplever et behov, tegner et produkt, og finder de helt rigtige tekniske metervarer til produktet. Og inden det bliver sendt på gaden til salg - normalt 1-2 år senere, er det blevet gennemtestet både på tekniske laboratorier, samt af os selv på vores egne testture i vildmarken. Vores filosofi med at der skal være kort afstand mellem os som produktudviklere og forbrugeren, betyder at vi får utroligt mange ideer fra vores kunder til vores fortsatte produktudvikling. Det er vi utroligt glade for, og netop det har været med til udbygge vores position som et innovativt dansk varemærke i friluftsudstyr af høj kvalitet.

 showroom
Wolf Campers showroom i Tårs - et besøg værd!

 

Historien bag navnet

Wolf stirrede ind i bålet. Han havde været af sted med stammens store drenge en uge nu, og han var træt. Stammens ældste havde udpeget ham til at lede træningen og givet ham sit nye tilnavn. Drengene skulle trænes, så de blev klar til at udføre de opgaver, de snart blev stillet. Opgaver, hvis løsning drengene ville blive husket for, når de blev optaget som krigere. Wolf vidste, hvad drengene havde brug for, så de kunne overleve i naturen; og han vidste, hvornår han skulle dele hvilke af sine erfaringer med dem. Flammerne dansede og fremkaldte tanker og ideer: flere end bare stammens store drenge skulle lære at leve i naturen, opleve den friske luft efter en regnbyge, se fiskene springe i søen, smage bær og frugter, følge rovfuglenes rolige spejden efter føde - han ville formidle naturens storhed. Ideen gav ham friske kræfter. Wolf kaldte drengene sammen.